V pondělí 3. dubna se ve škole konal tradiční velikonoční turnaj ve vybíjené a přehazované, na který se žáci, zejména vyšších ročníků, velmi těšili.

Nejdříve se utkali žáci 1. a 2. třídy v tzv. rychlé vybíjené. Sehráli mezi sebou několik zápasů a v celkovém skóre velmi těsně zvítězili žáci 2. třídy.

Starší žáci 1. stupně byli rozděleni do věkově smíšených družstev a hráli vybíjenou podle platných pravidel. Všichni se snažili, aby právě jejich tým zvítězil. Přesto probíhala všechna utkání v duchu fair- play.

Na žáky 2. stupně také nejprve čekalo rozřazení do týmů, potom volba názvů týmů, natáhnout síť a zápasy v přehazované mohly začít. Družstva byla rozdělena do dvou skupin a podle výsledků pak bojovaly jednotlivé týmy o celkové umístění. Utkání byla často velmi napínavá, bojovalo se o každý míč, všichni se snažili, aby zvítězili.

Vůbec nebylo důležité, kdo zvítězil, nikdo nemusel být smutný, že se jeho týmu moc nevedlo, protože všichni byli za své výkony odměněni sladkým velikonočním překvapením. Strávili jsme příjemný den, měli radost z vyhraných zápasů a v neposlední řadě i ze sladké odměny.

Věřím, že se všichni těší na příští rok a na další sportovní utkání.